Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@07:11:36 GMT

۱۷ درصد جمعیت خوزستان در بافت ناکار آمد ساکن هستند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۶۰۱۹

۱۷ درصد جمعیت خوزستان در بافت ناکار آمد ساکن هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فاضل عبیات در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان خوزستان اظهار کرد: استان خوزستان دارای ۱۳ هزارو ۴۱۷ هکتار بافت نا کار امد شهری است.

وی افزود: این میزان مربوط به مطالعاتی است که قبل از سال ۹۰ انجام شده و مربوط به ۲۹ شهر استان است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان بیان کرد: با توجه به اضافه شدن شهر های جدید به استان این میزان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبیات تصریح کرد: بافت های نا کارآمد میانی ۵ هزار و ۶۱۴ هکتار و سکونت های های غیر رسمی ۷ هزارو ۸۰۳ هکتار است.

وی  با عنوان اینکه استان خوزستان رتبه دوم را در بحث حاشیه نشینی در کشور دارا است، گفت: مساحت کل شهرهایی که در استان دارای محدوده  مصوب بافت ناکارامد شهری است ۵۴ هزارو ۱۳۵ هکتار است که شامل ۲۴۵ محله است.

عبیات بیان کرد: نسبت مساحت بین تعداد محلات ناکارامد به کل محلات ۲۵ درصد است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: در سکونتگاه های غیر رسمی ۸۵۰ هزار نطر ساکن هستند که ۱۸ درصد کل استان را شامل می شوند.

وی گفت: مطابق با شیوه نامه بافت نا کار امد اهواز با ۵ هزارو ۲۹ هکتار بیشترین سهم شهر ها را در کشور شامل می شود.

عبیات اظهار کرد: ۳۶ درصد مساحت شهرستان مسجد سلیمان بافت نا کار امد است که علل متفاوتی مانند خشک شدن تالاب، جنگ وحذف برخی مشاغل دارد.

وی گفت: مسجد سلیمان دارای ۲ هزارو ۷۹۰ هکتار مساحت است که ۶۰۷ هکتار ان بافت فرسود، نا کار امد و آلوده است.

عبیات بیان کرد: بالغ بر ۱۲ هزار و ۱۴۰ واحد در این بافت ها وجود دارد.

 وی افزود در پی وقوع زلزله در مسجد سلیمان بیشترین اسیب ها در این حوزه بود که تصمیمات خوبی در این راستا گرفته شد.

معاون امور هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان بیان کرد: مساحت کل شهر اهواز ۲۲ هزار هکتار است که ۵ هزارو ۹۳۱ هکتار آن ناکار امد و نیاز به باز افرینی دارد.

وی از جمله مشکلات اصلی موجود در استان را تخریب سیل بند ها در اثر سیل عنوان کرد و گفت: استان خوزستان اکنون به ۶۰۰ کیلومتر سیل بند با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان احتیاج دارد در غیر این صورت با حجم سیل کمتر از سیل ابتدای سال استان دچار مشکل خواهد شد.

وی یکی دیگر از مشکلات را فاضلاب شهر اهواز عنوان کرد و گفت: در این حوزه برای اصلاح شبکه فاضلاب و راه اندازی پمپاژ فاضلاب بالغ ب  ۴ هزار میلیار اعتبار نیاز است.

کد خبر 4685167

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خوزستان بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی از ضرورت ایجاد دهکدۀ شهری برای رفع مشکل مسکن در لرستان خبر داد و گفت: ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، روح‌الله اکبری، مشاور وزیر راه‌وشهرسازی، شامگاه شنبه، در جلسۀ شورای مسکن لرستان گفت: تأمین زمین در این استان به‌دلیل وضعیت جغرافیایی دشوار است.

او با بیان اینکه 20 درصد جمعیت لرستان فاقد مسکن هستند، اضافه کرد: این استان در اجرای طرح خودمالک شهری پیشرفتی ندارد.

مشاور وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به ظرفیت لرستان برای ساخت دهکدۀ شهری یادآور شد: ایجاد دهکدۀ شهری با حفظ باغات کشاورزی یکی از راه‌های ساخت واحد مسکونی در این استان است.

اکبری با تأکید به دسترسی روستاها به آب، برق و گاز، بیان کرد: زیرساخت‌های ایجاد دهکدۀ شهری در لرستان فراهم است و فرایند تصویب این طرح نیز قابل حل‌وفصل است.

مهلت یک‌هفته‌ای استاندار لرستان

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این جلسه گفت: عدم رفع مشکل تأمین زمین برای اجرای طرح ملی مسکن در این استان قابل توجیه نیست و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای این طرح هستند.

او با تعیین مهلت یک هفته‌ای برای تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن در لرستان، اضافه کرد: این موضوع هرچه سریع‌تر باید در این استان رفع شود.

استاندار لرستان تأکید کرد: جلسات شورای مسکن در این استان باید به‌صورت منظم و با مشارکت دستگاه‌های تأثیرگذار برای اجرای طرح ملی مسکن تشکیل شود.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • گرده افشانی ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از نخلستان های خفر
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • جان‌باختن یک نفر در حادثه سقوط به دره در دزپارت
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر